top of page
Hoofdstukje_Omgeving_75�_Zwart.png

Je logeert op de boerderij gelegen bij een weids landschap. Dit landschap ligt op 300 meter van het natuurgebied de Kampina en het Kasteel Nemelaer. Op fietsafstand kun je het gezellige dorpje Oisterwijk bezoeken met haar vele terrasjes, winkeltjes en eetgelegenheden. Er zijn wandelroutes, fietsroutes en je kunt volop van de prachtige natuur genieten in de omgeving. Voor paardrijliefhebbers is het natuurgebied de Kampina de uitgelezen kans om een mooie rit te maken. Wil je een paard meenemen laat dit aan ons weten. We hebben twee stallen ter beschikking.

DE PAREL VAN BRABANT

Oisterwijk is een gastvrije gemeente, waar het goed toeven is. Dit mooie dorpje ligt midden in het groen, niet voor niets noemen we Oisterwijk Parel in 't groen. Stap op de fiets of trek je wandelschoenen aan en ontdek de bossen en meer dan 80 vennen. Dit is ieder seizoen even bijzonder. Breng een gezellig bezoek aan de Oisterwijkse dorpskern. Al wandelend ontdek je de vele kleine en grotere ‘Parels’: de eeuwenoude Linde achter het monumentale Raadhuis, het Trouwlaantje of het oudste huis van Oisterwijk. Kom shoppen in de vele exclusieve winkels die Oisterwijk rijk is. Even bijkomen? Nuttig een welverdiend drankje of  hapje op één van de vele sfeervolle terrassen. 

Oisterwijk is uitgeroepen tot de leukste plaats van Brabant.

 

 

LINKS
WANDELEN

De Kampina is een natuurgebied met bos, heide en beekdalen in de provincie Noord-Brabant, gelegen tussen Boxtel en Oisterwijk. De Kampina is Brabant zoals het ooit was. Je vindt hier nog natte heide met vennen, geurende gagelstruwelen, beemden, loofbossen en blauwgraslanden. Natuurmonumenten veranderen de monotone dennenbossen langzaam maar zeker in een veel gevarieerder leefgebied voor dieren, planten en paddenstoelen. Een mooi succes is de terugkeer van de das. Sinds 2016 voelt die zich hier weer helemaal thuis.

Vlakbij Oisterwijk vind je de Oisterwijkse Bossen en Vennen, een afwisselende bosgebied met sfeervolle vennen en verscholen heideveldjes. Heerlijk om doorheen te wandelen. Overal zijn doorkijkjes en op veel bankjes kun je even wegdromen bij de vennen. Stevige doorstappers kunnen verder wandelen in het aangrenzende natuurgebied Kampina.

FIETSEN
ONTSPANNEN

Of gewoon even helemaal niks doen. Geniet van de rust, het mooie uitzicht en de dieren. Pak een boek, luister muziek, kortom relax......

bottom of page